Ahogyan bármely honlap, úgy a NGM Motorfelújító Kft webshopja is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Ok
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Gyártás

Nem tudja beszerezni az autóalkatrészt? Legyártjuk!

Miért nem kapható?

Új típusok esetén gyakran előfordul, hogy az autógyárak lekorlátozzák beszállítóikat, és évekig nem forgalmazhatják saját kereskedelmi rendszerünkön keresztül. Napjainkban egyre jobban elterjed ez a törekvés, mert így az autógyárak konkurencia nélkül számukra jobb feltételekkel forgalmazhatják ezeket az alkatrészeket. Ezeket az alkatrészeket így csak az úgynevezett gyári forrásból lehet beszerezni.

Előfordul időnként, hogy az éppen keresett alkatrész egyik gyártó cégnél sem lelhető fel, ami elég banális dolog, de annál valószínűbb, minél kevesebb beszállító foglalkozik azon adott alkatrész gyártásával. Ez azért fordulhat elő, mert ezeknek az alkatrészeknek a gyártását jó előre betervezik, és a statisztikailag kiszámolt raktárkészlet nem biztos, hogy kitart addig.

Időnként kivonnak alkatrészeket a gyártásból. Ez egyrészt a típus kiöregedése miatt következik be. Előfordul, hogy annyira kicsi a kereslet ebből az alkatrészből, hogy teljesen kiveszik a programból. Elég gyakori, hogy gyárak tönkremennek, vagy tulajdonost váltanak, és emiatt szűnik meg az alkatrészek gyártása.

Mit gyártunk?

Cégünk tevékenységében az alkatrészgyártás a kezdetektől jelen volt. Célunk, hogy a nehezen vagy egyáltalán nem beszerezhető alkatrészekkel is kiszolgáljuk a piaci igényeket.

Jelenleg a kapacitásunkat a nehezen, vagy egyáltalán nem beszerezhető dugattyúk, siklócsapágyak, perselyek, szelepek, szelepvezetők és további motoralkatrészek kis szériás gyártására és veterán járművek egyedi gyártására fordítjuk. Alapelvünk szerint csak olyan alkatrészt gyártunk, amelynél biztosítani tudjuk az Ön által elvárt kiváló minőséget.

Top termékek
75.000 Ft (59.055 Ft + ÁFA)
47.040 Ft (37.039 Ft + ÁFA)
47.040 Ft (37.039 Ft + ÁFA)
30.000 Ft (23.622 Ft + ÁFA)
25.546 Ft (20.115 Ft + ÁFA)
40.000 Ft (31.496 Ft + ÁFA)
2.500 Ft (1.969 Ft + ÁFA)
20.000 Ft (15.748 Ft + ÁFA)
Fogyasztóbarát kép bal oldal